Sponsormogelijkheden TC Volharding

 

Onze vereniging is een sociale en gezellige vereniging voor jong en oud, waar plezier in tennis centraal staat. Ons park is een ontmoetingsplek waar je dagelijks terecht kunt om tennis te spelen op elk niveau, prestatief of recreatief.

 

Als vereniging zijn de inkomsten van u als mogelijk sponsor van groot belang. Het stelt ons in staat om investeringen te kunnen doen die de toekomst en het voortbestaan van de vereniging kunnen garanderen. Het doel van onze activiteiten is erop gericht onze vereniging te voorzien van extra middelen ten behoeve van sportieve en recreatieve faciliteiten voor alle leden. Om het beleid en de bijbehorende activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren zijn additionele inkomsten vanuit sponsoren van harte welkom.

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onderstaande sponsor pakketten hetgeen diverse bijkomende voordelen biedt zoals het bijwonen van activiteiten welke wij organiseren met als doel vereniging en sponsoren bij elkaar te brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om afspraken op maat te maken.

 

1. Ster sponsor:

Jullie logo wordt getoond op onze website en middels het aanklikken van een link komen bezoekers terecht op jullie eigen website.

Er komt een sponsordoek (afmeting 2,5x 1 m) op ons tennispark te hangen voorzien van jullie logo. De uitvoering van het sponsordoek wordt door ons volgens vastgestelde normen geregeld (zie voorbeeld foto). Dit sponsordoek zal het gehele jaar blijven hangen. Het sponsordoek blijft ook na beëndiging van het sponsoring eigendom van de sponsor.rondom de tennisbanen te hangen met uw logo. De uitvoering van het sponsordoek wordt door ons volgens vastgestelde normen geregeld (zie voorbeeld foto)
Dit sponsordoek zal het gehele jaar blijven hangen
De sponsormiddelen blijven ook na afloop van de sponsoring eigendom van de sponsor
De normale lengte van het sponsorcontract is 2 jaar, mocht u hier een andere invulling aan geven dan vernemen wij dit graag.
Tijdens ons jaarlijks Geuldaltoernooi wordt u uitgenodigd op de finaledag (zondag) voor een hapje en drankje.

keurslager

2. Hoofdsponsor:

Jullie logo wordt getoond op onze website en middels het aanklikken van een link komen bezoekers terecht op jullie eigen website
Er komt een sponsordoek (afmeting 2,5x 1 m) op ons tennispark te hangen voorzien van jullie logo. De uitvoering van het sponsordoek wordt door ons volgens vastgestelde normen geregeld (zie voorbeeld foto). Dit sponsordoek zal het gehele jaar blijven hangen. Het sponsordoek blijft ook na beëindiging van de sponsoring eigendom van de sponsor. De normale lengte van het sponsorcontract is 2 jaar, mocht u hier een andere invulling aan geven dan vernemen wij dit graag. Tijdens ons jaarlijks Geuldaltoernooi (week 25) worden jullie uitgenodigd op zondag, de finaledag, voor een hapje en een drankje.

Vermelding van logo op reclame uitingen (poster) van ons Geuldaltoernooi en op onze consumptiekaarten.

In onderling overleg eventuele extra acties/aanbiedingen tijdens activiteiten van onze club

sjiekesjeun

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op via secretaris@tcvolharding.nl.
Of neem contact op met:

 

R van Helvert  -  voorzitter Stichting Sponsors TC Volharding     tel: 06 40 28 83 85