INSCHRIJFFORMULIER TRAINING 

TENNIS

Leraren; Fernand Gilissen & Steven Gallacher

Inschrijfformulier tennislessen najaar 2023. Voor geinteresseerden; Vanaf 23 oktober start bovenstaande najaarscyclus bij TPC Volharding! Gelieve dit inschrijfformulier uiterlijk 11 oktober te sturen naar: trainer@tcvolharding.nl. Wilt u een (proef)les draaien om te kijken of het volgen van trainingen iets voor u is, mail uw verzoek (niet het inschrijfformulier) dan naar emailadres: trainer@tcvolharding.nl.

Kosten; De tennislessen bedragen €55,- per lesuur. Er zal een lescyclus zijn van 16 weken. Om het kostenplaatje definitief te berekenen doe je het aantal weken vermenigvuldigen met €55,- en dit te delen door het aantal deelnemers. Ideaal voor zowel deelnemer als trainer is een groep van 4 personen.

Voorbeeld; Een groep van 4 personen: 16 weken x €55,- = €880 / 4 (personen) = €220

Voor resterende vragen (los van inschrijfformulieren) omtrent de tennislessen, gaarne eerst een mail sturen naar ledenadmin@tcvolharding.

 

PADEL

Leraren; Dave Baltus, Fernand Gilissen & Steven Gallacher

Inschrijfformulier padellessen najaar 2023 (Dave Baltus - woensdagen 13u - 22u & donderdagen 18u - 22u. Eventuele alternatieve dag(en) kan worden opgegeven, maar de mate van invulling hiervan is sterk afhankelijk van beschikbaarheid trainer!)

Voor geïnteresseerden; Vanaf 28 augustus start bovenstaande najaarscyclus bij TPC Volharding! Gelieve dit inschrijfformulier uiterlijk 21 augustus 2023 te sturen naar emailadresdave_baltus@hotmail.com.

Kosten; De padellessen bedragen €41,67 per lesuur. Er zal een lescyclus zijn van 12 weken. Om het kostenplaatje definitief te berekenen doe je het aantal weken vermenigvuldigen met €41,67 en dit te delen door het aantal deelnemers. Ideaal voor zowel deelnemer als trainer is een groep van 4 personen.

Voorbeeld;  Een groep van 4 personen: 12 weken x €41,67 = €500 / 4 (personen) = €125

 

Mocht u liever op maandagen (overdag) of zaterdagen ('s morgens: 8u30 - 12u, VOL is VOL) willen padellen? Contacteert u dan onze padelleraar Fernand Gilissen (maandag) of Steven Gallacher (zaterdagochtend) door een mail te sturen naar emailadres:

fernandgilissen@msn.com

OF

steven.gallacher@hotmail.com

Kosten; De padellessen bij lestrainer Fernand bedragen €60 per 60 minuten. De duur van de cyclus wordt in overleg met de padeltrainer naar wenselijkheid bepaald.

 

Voor resterende vragen (los van inschrijfformulieren) omtrent de padellessen, gaarne eerst een mail sturen naar ledenadmin@tcvolharding.