Sponsormogelijkheden TPC Volharding

 

Onze vereniging is een sociale en gezellige vereniging voor jong en oud, waar plezier in tennis centraal staat. Ons park is een ontmoetingsplek waar je dagelijks terecht kunt om tennis en padel te spelen op elk niveau, prestatief of recreatief.

 

Als vereniging zijn de inkomsten van u als mogelijk sponsor van groot belang. Het stelt ons in staat om investeringen te kunnen doen die de toekomst en het voortbestaan van de vereniging kunnen garanderen. Het doel van onze activiteiten is erop gericht onze vereniging te voorzien van extra middelen ten behoeve van sportieve en recreatieve faciliteiten voor alle leden. Om het beleid en de bijbehorende activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren zijn additionele inkomsten vanuit sponsoren van harte welkom.

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onderstaande sponsor pakketten hetgeen diverse bijkomende voordelen biedt zoals het bijwonen van activiteiten welke wij organiseren met als doel vereniging en sponsoren bij elkaar te brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om afspraken op maat te maken.

 

1. Ster sponsor:

Jullie logo wordt getoond op onze website en middels het aanklikken van een link komen bezoekers terecht op jullie eigen website.

Er komt een sponsordoek (afmeting 2,5x 1 m) op ons sportpark te hangen voorzien van jullie logo. De uitvoering van het sponsordoek wordt door ons volgens vastgestelde normen geregeld (zie voorbeeld foto). Dit sponsordoek zal het gehele jaar blijven hangen. De minimale duur van het sponsorcontract bedraagt 2 jaar, mocht u hier een andere invulling aan geven dan vernemen wij dit graag.
Tijdens ons jaarlijks Geuldaltoernooi wordt u uitgenodigd op de finaledag (zondag) voor een hapje en drankje.

keurslager

2. Hoofdsponsor tennis:

Jullie logo wordt getoond op onze website en middels het aanklikken van een link komen bezoekers terecht op jullie eigen website.
Er komt een sponsordoek (afmeting 2,5x 1 m) op ons sportpark te hangen voorzien van jullie logo. De uitvoering van het sponsordoek wordt door ons volgens vastgestelde normen geregeld (zie voorbeeld foto). Dit sponsordoek zal het gehele jaar blijven hangen. De minimale duur van het sponsorcontract bedraagt 3 jaar, mocht u hier een andere invulling aan geven dan vernemen wij dit graag.
Tijdens ons jaarlijks Geuldaltoernooi worden jullie met het gezin uitgenodigd op zondag, de finaledag, voor een hapje en een drankje. Tevens is een gezinslidmaatschap inbegrepen (twee maal volwassenen lidmaatschap en jeugdlidmaatschap(pen) (kind(eren).

sjiekesjeun

3. Hoofdsponsor padel:

Jullie logo wordt getoond op onze website en middels het aanklikken van een link komen bezoekers terecht op jullie eigen website.

Vermelding van logo op social media en uitingen van TPC Volharding. Vermelding op digitale schermen/ spiegels in het clubhuis en naast de banen. Indien mogelijk ook nog een uiting op de netbanden/scoreborden van de padelbanen (afhankelijk van aanbouw nieuwe banen). De uitvoering van het logo wordt door ons volgens vastgestelde normen geregeld. De normale lengte van het sponsorcontract is minimaal 3 jaar, mocht u hier een andere invulling aan geven dan vernemen wij dit graag. Tijdens ons jaarlijks Geuldaltoernooi worden jullie met het gezin uitgenodigd op zondag, de finaledag, voor een hapje en een drankje. In onderling overleg eventuele extra acties/aanbiedingen tijdens activiteiten van onze club. Tevens is een gezinslidmaatschap inbegrepen (twee maal volwassenen lidmaatschap en jeugdlidmaatschap(pen) (kind(eren).

 

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op via secretaris@tcvolharding.nl.