Introductieregels

TENNIS;

Het introduceren van niet-leden is 's weekends en op werkdagen enkel tot 18.00 uur toegestaan. Tijdens toernooien en op competitiedagen is introduceren niet toegestaan.

De kosten bedragen € 16,- per baan per uur, dat wil zeggen bij enkelspel - 2 personen 30 minuten - € 4,- per persoon per 30 minuten en bij dubbelspel - 4 personen 60 minuten - € 4,- per persoon per uur.

Voor het introduceren van leden van de overige in Meerssen gevestigde verenigingen gelden dezelfde tijden. Zij betalen echter geen introductiegeld. Wel dienen zij te kunnen aantonen dat ze lid zijn bij een van de overige in Meerssen gevestigde verenigingen. Worden leden van Volharding door een lid van een andere in Meerssen gevestigde vereniging uitgenodigd, dan dienen zij eveneens aan te tonen dat zij lid zijn bij een van de overige in Meerssen gevestigde verenigingen. Het is niet toegestaan zonder uitnodiging op een ander park te spelen!

 

Uitzondering

Gedurende de vakantieperiode mag op onze banen ook na 18.00 uur gespeeld worden met een introducé.

 

PADEL;

Het introduceren van niet-leden is 's weekends en op werkdagen enkel tot 18.00 uur toegestaan. Tijdens toernooien en op competitiedagen is introduceren niet toegestaan.

De kosten bedragen € 20,- voor 4 personen per baan per uur, dat wil dus zeggen - € 5,- per persoon per 60 minuten. Verder gelden er (nog) geen uitzonderingen voor een introducé bij padel.

 

BETALEN dient vooraf te gebeuren. Om als introducé gebruik te maken van een baan dient men daarom vooraf contact op te nemen via ledenadmin@tcvolharding.nl. Op basis van toezegging (als betaling is voltooid zal er een baan worden gereserveerd) kan men vervolgens spelen.

 

Indien er niemand van de groep lid is bij Volharding, kan er middels 'KNLTB Meet & Play' een baan gereserveerd worden:

www.meetandplay.nl (of gebruik de beschikbare applicatie) en zoek op de clubnaam Volharding.