Padel

Bijzonder trots is TC Volharding om te vermelden dat per januari 2023 er twee gloednieuwe padelbanen zullen schitteren op de club. Onderstaand ontwerp geeft een beeld hoe en waar (dit is namelijk op de oude plek van tennisbanen 4&5) de banen op ons park te Meerssen komen te liggen.

 

 

Padelactiviteiten:

Wat betreft de startersclinics; Per januari kan iedereen vrijblijvend kennismaken met padel en/of tennis én een padelclinic volgen in Meerssen. Natuurlijk zijn er nog veel nieuwsgierigen die we graag op onze vereniging willen verwelkomen. Op maandagavond 23 en 30 januari, 6 februari en dinsdagavond 24 en 31 januari, 7 februari vanaf 18.30 uur verzorgen wij vrijblijvende clinics voor zowel leden als niet-leden. Potentiële padellers kunnen zo op een laagdrempelige manier kennismaken met de sport én onze vereniging. Rackets zullen in bruikleen beschikbaar zijn. Kosten voor niet-leden € 5,- per clinic. Rackets in bruikleen beschikbaar.

 

Deze informatie zullen wij overigens ook op social media (facebook, instagram) verspreiden, dus volgt u gerust onze socials.

 

Wilt u een startersclinic volgen? Mail dan naar ledenadmin@tcvolharding.nl.

Wilt u padellessen volgen? Zie http://www.tcvolharding.nl/trainingen/.

 

Verder kunt u zich uiteraard ook opgeven om competitie (speeldata Padelcompetitie voorjaar 2023) te spelen. Wedstrijden van de competitie worden gespeeld op vrijdagavond, zaterdag of zondag. Ieder team bestaat uit minimaal 4 personen. Indien u geen team heeft en toch competitie wil spelen zal de club een team voor u proberen samen te stellen. Er kan gespeeld worden in HD, DD, GD of in D. Bij deze laatste mag er in willekeurige samenstelling gespeeld worden. Indien u resterende vragen heeft omtrent de competitie adviseren wij u een mail met desbetreffende vraag te sturen naar vcl@tcvolharding.nl.

 

Lid worden:

De hoogte van de contributie 2023 vindt u hier. Lid worden of meer info? Mail  (inschrijfformulier Volharding) naar ledenadmin@tcvolharding.nl (ook voor vragen omtrent het lidmaatschap) of bel (uitsluitend met vragen omtrent padel) met commissielid Dave Baltus via 0654975038 om meer informatie op te vragen.

 

Voorgeschiedenis:

In 2021 is er een padelcommissie opgericht om onderzoek te doen naar de mogelijkheden om padelbanen aan te leggen op ons tennispark te Meerssen. Vervolgens heeft er een enquête plaatsgevonden onder de leden met betrekking tot padel in Meerssen.  De resultaten van de enquête vindt u hier:

Enquete Padel TC Volharding