Padel

Bijzonder trots is Volharding om te vermelden dat er sinds januari 2023 twee gloednieuwe padelbanen (mede gefinancierd door Nationaal Rampenfonds & gemeente Meerssen) schitteren op de club (extra dank aan Padelution). Onderstaand ontwerp geeft een beeld hoe en waar (dit is namelijk op de oude plek van tennisbanen 4&5) de banen op ons park te Meerssen zijn komen te liggen.

 

 

Padelactiviteiten:

Momenteel staan er geen startersclinics (vrijblijvende clinics voor zowel leden als niet-leden) gepland. Zodra deze weer op de agenda staan zullen wij dat onder andere op de website vermelden.

Deze informatie zullen wij overigens ook op social media (facebook, instagram) verspreiden, dus volgt u gerust onze socials.

 

Wilt u een startersclinic volgen? Mail dan naar ledenadmin@tcvolharding.nl.

Wilt u padellessen volgen? Zie http://www.tcvolharding.nl/trainingen/.

 

Verder kunt u zich uiteraard ook opgeven om competitie (speeldata Padelcompetitie voorjaar 2023) te spelen. Wedstrijden van de competitie worden gespeeld op vrijdagavond, zaterdag of zondag. Ieder team bestaat uit minimaal 4 personen. Indien u geen team heeft en toch competitie wil spelen zal de club een team voor u proberen samen te stellen. Er kan gespeeld worden in HD, DD, GD of in D. Bij deze laatste mag er in willekeurige samenstelling gespeeld worden. Indien u resterende vragen heeft omtrent de competitie adviseren wij u een mail met desbetreffende vraag te sturen naar vcl@tcvolharding.nl.

Tevens kunt u meedoen aan de laddercompetitie via de KNLTB Match applicatie. Voor het inschrijven van deze competitie, dan wel het gebruik van de applicatie, mailt u naar dave_baltus@hotmail.com.

 

Lid worden:

De hoogte van de contributie 2023 vindt u hier. Lid worden of meer info? Mail  (inschrijfformulier TPC Volharding) naar ledenadmin@tcvolharding.nl (ook voor vragen omtrent het lidmaatschap) of bel (uitsluitend met vragen omtrent padel) met commissielid Dave Baltus via 0654975038 om meer informatie op te vragen.

 

Voorgeschiedenis:

In 2021 is er een padelcommissie opgericht om onderzoek te doen naar de mogelijkheden om padelbanen aan te leggen op ons tennispark te Meerssen. Vervolgens heeft er een enquête plaatsgevonden onder de leden met betrekking tot padel in Meerssen.  De resultaten van de enquête vindt u hier:

Enquete Padel TC Volharding